Wat doen wij?

Gyprolux is dé partner voor particulieren en bedrijven voor alle gyprocwerken, systeemplafonds en binnenschrijnwerken. Met 20 jaar vakmanschap streven wij naar een zeer hoge kwaliteitsnorm met veel oog voor detail en een snelle oplevering. Wij denken steeds mee met de klant en proberen elke ruimte zo stijlvol en praktisch mogelijk in te richten, rekening houdend met de interieurstijl en het budget van de klant.

Gyprolux zet niet enkel zijn eigen gespecialiseerde vakmannen in, maar werkt ook samen met enkele vaste, gerenommeerde onderaannemers zodat wij ook de volledige afwerking van een woning kunnen aanbieden. Hierbij kan u rekenen op een professionele begeleiding waarbij optimalisatie van de ruimtes, snelle oplevering en kwaliteit centraal staan om een interieur te creëren dat volledig naar wens is van de klant.

Gyprocwerken

Foto Gyprocwerken
 • Scheidingswanden
 • Voorzetwanden
 • Plafonds

Het plaatsen van gyprocwanden en -plafonds biedt heel wat voordelen. Door het ruime aanbod van soorten constructies, isolatie- en plaatmaterialen kan elke ruimte zo optimaal mogelijk afgewerkt worden, aangepast aan de nood van isolatiewaarde, geluiddemping of geluidabsorptie. Een bijkomend voordeel van gyprocwerken is dat alle leidingen, bedradingen en andere technische elementen kunnen ingewerkt worden in deze constructies.

Scheidingswanden: elke ruimte kan opgedeeld worden aan de hand van scheidingswanden, volledig aangepast naar functionaliteit, design en bouwfysische eigenschappen.

Voorzetwanden: bestaande muren kunnen verborgen worden door een voorzetwand met een mooie egale muur als resultaat, al dan niet in combinatie met warmte- en geluidsisolatie.

Plafonds: een gyprocplafond is erg geschikt voor het verlagen van een plafond en het afwerken en isoleren van (schuine) daken. Hierbij kan er ook aan de eisen van brandwerendheid en stabiliteit voldaan worden.

Alle gyprocwerken kunnen uitgevoerd worden in een strak modern design of in speciale vormen en kunnen gecombineerd worden met indirecte verlichting en ingewerkte nissen.

Akoestische plafonds en wanden

Akoestische plafonds en wanden zijn van hetzelfde principe als de gyprocwerken, maar met het grote verschil dat het bestaat uit geluidsabsorberende (geperforeerde) platen of panelen om op die manier de wenselijke of vereiste akoestiek te creëren.

12. Diensten - Foto 2 - Akoestische plafonds en wanden

Systeemplafonds

13. Diensten - Foto 3 - Systeemplafonds
 • Tegelplafonds
 • Lamellenplafonds

Systeemplafonds zijn de ideale oplossing voor het wegwerken van technische installaties, kabels en leidingen in het plafond. Door de demontabele onderdelen is dit plafond zeer geschikt voor kantoor- en handelsruimte omwille van de praktische toegankelijkheid boven het plafond.

Systeemplafonds geven niet enkel een strakke en gestructureerde uitstraling aan een ruimte, maar verbeteren ook nog eens de akoestische waarde in die ruimte.

Er zijn verschillende soorten systeemplafonds. De keuze hiervan is afhankelijk van de noden van de ruimte en het budget en smaak van de klant.

Binnenschrijnwerk

 • Maatkasten particulier
 • Maatkasten kantoorruimte
 • Binnendeuren

Aangezien wij over een eigen schrijnwerkerij beschikken, bieden wij meubilair volledig op maat aan en kan u genieten van een uitstekende afwerking én een snelle oplevering.

 • Particulier: Op maat gemaakte dressings, wandkasten en badkamermeubilair. Ook de volledige bekleding van open haarden met eventueel een ingewerkte kast.
 • Kantoorruimtes: Op maat gemaakte kantoormeubilair, balies en kitchenettes.
 • Binnendeuren: Volledig afgewerkte naadloze pleisterdeuren, blokdeuren of standaard schilderdeuren met chambranten.
14. Diensten - Foto 4 - Bekleding open haarden met ingewerkte kast

Vraag uw offerte op maat aan

Contacteer ons