Wie zijn wij?

Gyprolux is dé partner voor particulieren en bedrijven voor alle gyprocwerken, systeemplafonds en binnenschrijnwerken. Met 20 jaar vakmanschap streven wij naar een zeer hoge kwaliteitsnorm met veel oog voor detail en een snelle oplevering. Wij denken steeds mee met de klant en proberen elke ruimte zo stijlvol en praktisch mogelijk in te richten, rekening houdend met de interieurstijl en het budget van de klant.

Ludo Lupo

Na meer dan 10 jaar ervaring als gyprocplaatser richtte Ludo in 2001 Gyprolux op. Al snel breidde hij het bedrijf uit waardoor hij zich na enkele jaren meer ging richten op de opvolging van de projecten en het begeleiden van zijn personeel.

Momenteel houdt Ludo zich hoofdzakelijk bezig met de planning en de uitvoering van gyprocwerken en systeemplafonds en is hij hierdoor hét aanspreekpunt van de klant binnen Gyprolux.

In 2014 voegde Laura, de dochter van Ludo, zich bij het bedrijf.
Na haar opleiding Bedrijfsrevisoraat aan de KULeuven hield zij zich vooral bezig met de financiële en administratieve kant van de zaak, maar al snel groeide haar interesse voor interieurbouw.

Nu coördineert ze de volledige afwerking van nieuwbouwprojecten en totale renovaties. Ze begeleidt de klant bij de inrichting van hun woning en de keuze van afwerkingsmaterialen zodat het interieur één mooi samenhorend geheel vormt.

Romy Lupo

Romy is de jongste dochter van Ludo en heeft zich in 2020 bij het bedrijf gevoegd na haar opleiding Toegepaste Economische Wetenschappen aan de KULeuven.

Romy staat in voor de marketing en zorgt ervoor dat Gyprolux gezien wordt via sociale media en dat onze website up-to-date blijft. Hiernaast houdt ze zich ook bezig met het personeelsbeleid van ons bedrijf en de administratieve ondersteuning in het algemeen.

Achter Ludo, Laura en Romy staat een zeer gedreven team met vakmannen.

Johan is dé man achter alle binnenschrijnwerken. Hij neemt zowel de besprekingen en de 2D/3D ontwerpen, als de uitvoering en de plaatsing voor zijn rekening. Alles wordt op maat door hem gemaakt in ons eigen atelier. Johan werkt al meer dan 10 jaar bij Gyprolux.

Philip werkt ook al meer dan 10 jaar bij Gyprolux. Als teamleader coördineert hij de gyproc- en plafoneerwerken en voert hij deze samen met zijn team uit.

Ook Kevin werkt al meer dan 10 jaar als gyprocplaatser bij Gyprolux en is hierdoor ook al een trouwe werknemer.

Net zoals Ward, die ondertussen ook al bijna 8 jaar bij Gyprolux werkt. Ward is naast gyprocplaatser ook schrijnwerker van opleiding, waardoor hij ook vaak met Johan samenwerkt.

Frederik is al meer dan 5 jaar geleden in ons team gekomen. Hij is ook een gyprocplaatser, maar zorgt vooral voor de afwerking (smeren) van de gyprocwerken.

Erwin is als laatste ons team komen versterken. Maar doordat hij al meer dan 20 jaar ervaring heeft als gyprocplaatser, hebben we hier ook meteen een goede werknemer bij gekregen.